Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fotóautomata kölcsönzés 2018-as rendezvénykre

2018.07.31

Egész évben rengeteg eseményen veszünk részt, de gyakran az emlékül készített képek tömkelege csak helyfoglalóként lesz jelen az okostelefonunkon pár hónapig, mielőtt egy kattintással törölnénk az albumot. Ha profi fotós készíti a képeket a rendezvényen, akkor pedig nem biztos hogy előnyös kép készül rólunk, így megint csak elveszett fotókról beszélhetünk. A fotóautomata az ilyen típusú problémákra próbál választ adni.

A fotóautomata, más néven selfie gép, valójában egy kis dobozba zárt fotóstúdió. Gyorsan sok képet tud készíteni, amiket digitálisan tárol. Ezeket a képeket azonnal meg tudjuk osztani a social media felületeken, sőt a géppel a legtöbb szolgáltatónál korlátlan mennyiségben rögtön a helyszínen is tudunk fotót nyomtatni. Az eseményt követően pedig az összes fotó elérhető a résztvevők számára mentett formában. Mivel a gép fix beállításokkal dolgozik, nem kell aggódnunk hogy a háttérben valaki elrontja a legjobb rólunk készült képet.

A selfie gép előnyéhez sorolható még, hogy a legkülönfélébb kiegészítőket adják mellé, hogy minél bolondosabb képeket tudjunk készíteni. A parókák, műbajuszok és jelmezek garantálják, hogy a legmorcosabb emberek is mosolyogjanak. A fotóautomata kölcsönzés egy új divat, így még nem sokan tudják magabiztosan kezelni. Noha a megtanulása pofon egyszerű, de a legjobb szolgáltatás érdekében a szolgáltatók küldenek egy asszisztenst is, aki segít majd a beállításokban. Ilyen például a Selfiegep.hu fotóautomata bérlést biztosító vállalat.

fotóautomata