Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért fontos a szakács megjelenése?

2019.03.25

Az éttermek talán legfontosabb embere a szakács. Rajta múlik az étel ízletessége, amely a vendégek elé kerül. Így ha ő rosszul dolgozik, mindenképp veszíthetünk a bevételen is. Amellett, hogy a munkája minőségére oda kell figyelni, a megjelenése is rendkívül fontos. Hisz képviseli az éttermet. Egy zárt konyhában talán nem tartozik a legfontosabb szempontok közé, de egyre elterjedtebb a nyitott konyha. Az emberek szeretik látni, hogyan készül el az ételük, tényleg minőségi munka által alkotott fogás kerül-e az asztalukra. Ez esetben viszont létfontosságú, hogy a szakács a lehető legjobban jelenjen meg. Ehhez az kell, hogy a szakácsruha a legjobb minőségű legyen. Egyaránt fontos az, hogy jól nézzen ki a munkaruha, és hogy minél strapabíróbb legyen. Hiába tündöklik a szakács munkaruha, ha hamar meglátszódnak rajta a foltok, vagy könnyedén sérülés keletkezik rajta. Szóval a ruha legyen letisztult, megragadó, viszont az ételmaradékokat és egyebeket ne ragadja meg. Ha az éttermünk márkaértékét is szeretnénk építeni, keressünk logózott szakácsruha rendelésre való lehetőséget. Ezt a mai világban már akár neten is megtehetjük, így igazán nem kerül nagy erőfeszítésbe, hogy a szakácsunk megjelenésével törődjünk.

szakacsruha.jpg